A személyes adatok védelme

Felelős vállalatként a degrets.hu oldalon elvégeztük a szükséges változtatásokat a webhely adatvédelmi irányelveiben, és megtettük a szükséges lépéseket az adatok gyűjtésének, tárolásának és feldolgozásának biztonságának növelése érdekében, az EU adatvédelmi rendeletének (GDPR) megfelelően.).

E tekintetben a degrets.hu minden regisztrált felhasználójának köteles beleegyezését kérni személyes adatainak az oldalon történő gyűjtéséhez, feldolgozásához és tárolásához. Önnek bármikor jogában áll a hozzájárulását ingyenesen, feltételek és indokolás nélkül visszavonni akkor, ha az adott adatkezelés jogalapja az Ön hozzájárulása. A hozzájárulás visszavonása esetén töröljük az adatait, ugyanakkor azokat bizonyos esetekben a hozzájárulás visszavonása esetén is jogszerűen – az ilyen esetről Önt részletesen tájékoztatni fogjuk. Fontos tudnia, hogy a hozzájárulásának visszavonása nem fogja érinteni a visszavonás előtti adatkezelésünk jogszerűségét! 2018. május 25-től az Ön által eddig összegyűjtött személyes adatok felhasználónévre, e-mailre, jelszóra és IP-címre lesznek korlátozva. Azokat a felhasználói fiókokat, amelyek 2018. május 25-ig nem erősítik meg hozzájárulásukat a degrets.hu alapvető regisztrációs céljaihoz, zároljuk / titkosítjuk / letiltjuk. Ezen felhasználói fiókok csak az Ön beleegyezésével lesznek elérhetőek.

Lehetősége van meglátogatni a degrets.hu oldalunkat anélkül, hogy személyes adatait megadná. Látogatása után csak olyan nem személyes adatokat tárolnak, mint például az internetszolgáltató neve, annak a webhelynek a neve, amelyről az oldalunkra költözött, valamint a keresett adatokra vonatkozó információk. Ezeket az információkat csak szolgáltatásunk fejlesztésére használjuk, és nem engedik, hogy betekintést nyerjünk az Ön személyes adataiba. Személyes adatait csak az Ön beleegyezésével kérhetjük és tárolhatjuk, ha megrendelést szeretne, vagy információra szeretne feliratkozni.

Az Ön által beküldött adatokat csak a megrendelés feldolgozására használjuk fel. Miután megrendelésének feldolgozása befejeződött és az áruk ára véglegesítve lett, adatait későbbi felhasználásra blokkoljuk, és a kereskedelmi törvényben meghatározott idő lejárta után töröljük, kivéve, ha Ön kijelenti, hogy hozzájárul adatai felhasználásához az oldalunkon. Ha feliratkozik hírlevelünkre, akkor e-mail címét csak az Ön beleegyezésével használjuk fel hirdetési célokra, amíg le nem mondja a feliratkozását.

Az Ön beleegyezése nélkül vállaljuk, hogy nem használunk rejtett nyomkövető eszközöket: - Személyes adatok gyűjtése - Személyes adatainak továbbítása harmadik feleknek és marketingplatformoknak - Az adatok egyesítése a személyes adatokkal (név, cím, stb.) 
Személyes adatok továbbítása 
Személyes adatait továbbíthatjuk egy futárszolgálatnak, amennyiben ez szükséges az áruk kézbesítéséhez. A befizetések teljesítése érdekében a szükséges adatokat megadjuk az engedélyezett pénzügyi-hitelintézetnek.