Szűrési feltételek
  • Méret
Részletes keresés

Absztrakt fotótapéták

Listázás:
Rendezés:

Az absztrakciós tapéták kategóriájában gyönyörű, különböző, tartós és mechanikai ütésálló termékeket talál, amelyek minden helyiségben modern és egyedi megjelenést kínálnak. Kiváló minőségű, vonzó tapétákat kínálunk hihetetlenül megfizethető áron. Segítségükkel extra sikket adhat otthonához anélkül, hogy óriási pénzeket kellene kiadnia.

Miért absztrakció?

Az absztrakt geometriai ábrák és az építészeti díszek a modern belsőépítészet fő trendjei. A hi-tech 3D nyomtatás segítségével a tapéták a dinamizmus érzetét keltik abban a helyiségben, amelyben elhelyezték őket. Néhány absztrakciós tapétával még a tér és a mozgás változásának illúzióját is meg lehet teremteni.

Az absztrakt tapétával díszített fal könnyedén megváltoztathatja a szoba hangulatát. Az absztrakt figura alakjától és méretétől függően a tér tágasabbnak vagy kompaktabbnak tűnik. A mennyezet is lehet vizuálisan nagyobb vagy kisebb, amíg a nyomtatás megfelelően van kiválasztva.

Előnyök:

Az absztrakciós tapéták kategóriájában szereplő összes termék előnyei vitathatatlanok. Nem véletlen, hogy ezt a dekoratív falelemet a világ legfontosabb belsőépítészei is preferálják. Absztrakt 3D képpel ellátott tapéta bármely modern és ízlésesen berendezett otthonban megtalálható.

Termékeink megfizethető ára olyan bónusz, amelyet senki sem utasítana vissza. Tudjuk, hogy ahhoz, hogy elegáns és fényűző otthont biztosítsunk, olyan komoly pénzügyi befektetésre van szükségünk, amelyet az átlagember nem engedhet meg magának. Szerencsére, a megfelelő absztrakció tapétával, minden otthon teljesen átalakulhat anélkül, hogy komoly pénzügyi forrásokra lenne szükségünk.

Egyéb előnyei absztrakció tapétáknak:
Széles körű alkalmazás

A 3D absztrakciós tapéták ideális megoldás minden otthonba, irodába és stúdióba. Elhelyezhetők nappaliban, gyermekszobában és hálószobában, sőt konyhában és fürdőszobában is. Tapétáink környezetbarátak és teljesen biztonságosak.

A gyártás során használt speciális anyagoknak köszönhetően az ebben a részben szereplő termékek lehetővé teszik a kiváló higiénia fenntartását a helyiségben. Az általunk kínált absztrakt tapéták ellenállnak a nedvességnek és a karcolásoknak. Rendszeresen, nedves ruhával tisztíthatják őket, károsodás és kifehéredés veszélye nélkül.

Egyszerű alkalmazás

Az absztrakciós tapéta komponenseinek minimális a száma. Ez nagyban megkönnyíti a falra helyezést. Természetesen könnyebb 2-6 elemből álló képet összekapcsolni, mint megpróbálni nagyszámú kisebb részletet összeilleszteni.

A modern gyártási mód lehetővé teszi a háztartások számára, hogy összeállítsák önállóan az absztrakt mintájú tapétákat. A helytelen kép-összeállítás elkerülése érdekében már nem kell tapasztalat vagy szaktudomány. Sőt, fényes felületének köszönhetően a tapéta okosan elrejti a falak apró hibáit.

Modern, gazdaságos megoldás

Az absztrakt háttérkép nem csak eredeti belső megoldás, de könnyen megfizethető is. A szoba teljes átalakulásának sebessége egyszerűen elképesztő. Felejtse el a végtelenül drága és hosszú felújításokat. Akár még ma teljes változáson eshet át otthona.

Tekintettel termékeink kedvező árára, ki kell emelni, hogy minden termékünk kiváló minőségű nyomtatással, nagy felbontású képekkel készülnek. A speciális nyomtatási technológia élénk képek, élénk színek és dinamikus formák létrehozásához vezet, amelyek bármely képet életre kelthetnek a szeme előtt.