Szűrési feltételek
  • Méret
Részletes keresés

Gyerekeknek

Listázás:
Rendezés:

Tapéták Degrets  - Fordítsa a gyerekszobát gyermeke kedvenc menedékévé.

Nem titok, hogy a gyerekek gazdag fantáziával rendelkeznek. Kedvenc animációs szereplőik mesevilágában élnek, ahol boldognak, szabadnak és nyugodtnak érzik magukat. A legegyszerűbb módja annak, hogy gyermeke szobáját vonzóbbá és kényelmesebbé tegye, ha megfelelő faldekorációt használ. Ezzel két nagyon fontos hatást fog elérni - egyrészt unalmas és üres falat felvidítja, másrészt segít abban, hogy gyermeke mindig a mesebarátai között legyen.

Hogy örömet szerezzünk a gyerekeknek és nem kevésbé szüleiknek, a Degrets áruházban létrehoztunk egy speciális kategóriát, amely a gyermekek tapétáinak szenteltünk. A rengeteg érdekes téma segít gyermeke szobájának megfelelő díszítésének kiválasztásában. Mindaddig, amíg tudja, melyek a kedvenc szereplői, meséi vagy rajzfilmjei, gyorsan és egyszerűen választhatja ki a megfelelőt. A méretek sokfélesége lehetővé teszi a gyermek szobájának díszítését anélkül, hogy kompromisszumokat kellene kötnie a bútorokkal vagy drasztikusan megváltoztatnia a belső teret.

100%-os biztonság a gyermek számára.

A gyermekek biztonsága és egészsége minden szülő számára az első számú prioritás. Bármelyik gyermek tapétánk kiválasztásával teljesen megnyugodhat, hogy semmi sem veszélyezteti kedvesének egészségét. Gyermek tapétáink 100% -ban ökológiailag tiszta anyagokból készülnek, és speciális vizes tintákkal vannak nyomtatva, amelyek nem bocsátanak ki kellemetlen szagot vagy mérgező anyagokat a gyermek szobájában.

Az ebbe a kategóriába tartozó összes termék a top tapétagyártók alkotása, amely egyszerűbb ragasztásukat és kivételesen nagy szilárdságukat garantálja. A gyermek szobájában a tapéta évekig változatlan marad, és egyetlen oka annak, hogy megváltoztatja, a gyermek növekedése lesz, és nem a dekoráció deformációja vagy romlása.