Szűrési feltételek
  • Méret
Részletes keresés

Városi

Listázás:
Rendezés:

A belsőépítészet továbbra is a gyönyörű tapétákra teszi a voksát, és ezt a tényt megerősítik azok a technológiák, amelyek szerint készülnek, ezeket a technológiákat folyamatosan megújítják. A kortárs tapéták nemcsak képként nagyon elterjedtek, hanem sokkal jobb minőségűek az anyagok és a nyomtatási módszerek szempontjából. A Degrets áruház hihetetlen sokféle tapétát kínál, és kiemelik a városképeket, sok fogyasztó rájuk támaszkodik egy adott otthon vagy más típusú szoba tökéletes megjelenése érdekében.

Érezd a nagyváros lüktetését

A "Városkép" kategóriába tartozó tapéták kiváló megoldást kínálnak a különböző felületekkel és célokkal rendelkező helyiségek díszítésére. Helyesen választva nem csak tökéletesen illeszkednek a szoba stílusához, hanem kiegészítik is, több stílust és mozgást biztosítva. A város színes épületeivel és forgalmas sugárútjaival nem kevésbé vonzó, mint a vadon. A városi motívumokkal ellátott tapéták egyedülálló megoldást jelentenek a modernebb és futurisztikusabb megjelenésű szobák díszítésére.


A Degrets által kínált háttérképek előnye a maximális biztonság. 100% -ban ökológiailag tiszta termékekből készülnek, akár a hálószobában vagy a gyermek szobájában is használhatók. Városi tapétáinkat speciális vizes tintákkal nyomtatják a belső térbe, amelyek kivételes frissességet és hosszú élettartamot kölcsönöznek a színeknek, anélkül, hogy kellemetlen szagot és mérgező füstöt bocsátanának ki.

Az ebbe a kategóriába tartozó termékek ragasztását a gyártók maximálisan megkönnyítik. Üzletünkben a legmagasabb európai szabványok szerint készített tapétákat forgalmazzuk, amelyeket Ön magáévá tehet, anélkül, hogy szakember segítségét kérné. Modelljeink kivételesen megfizethető árai és hihetetlenül magas minőségük újabb ok arra, hogy megbízzon a Degretsben otthonának, irodájának, fürdőjének vagy éttermének bármely szobájának díszítésében.