Szűrési feltételek
  • Méret
Részletes keresés

Panoráma

Listázás:
Rendezés:

A tapéták továbbra is a legeredetibb és legnagyobb kihívást jelentő faldíszek. Utánozhatatlan módon sikerül életet adniuk a sötét és unalmas helyiségeknek, amire semmilyen vakolat vagy bélés nem képes. A panorámás tájképek különösen alkalmasak olyan helyiségekbe, ahol nincs hangulat és kényelem, könnyen megváltoztathatják otthona, kereskedelmi területe vagy irodája minden részének megjelenését.

Mivel a panoráma képes vizuálisan kibővíteni a kompaktabb szobákat, ez a fajta tapéta a legkeresettebb azok számára, akik további szabadságérzetre vágynak. A gyönyörű panoráma nemcsak tökéletesen kiegészíti a különféle szobák dizájnstílusát, hanem kellemes és derűs hangulatot is teremt a bennük lakókban. Ez a fajta kép szinte minden helyiséghez alkalmas - konyha, vendégszoba, nappali, hálószoba és még a gyermek szobájába is.

Válassza az európai minőséget

A legigényesebb vásárlók követelményeinek való megfelelés érdekében folytatott küzdelmében a Degrets áruház teljes mértékben a legjobb gyártók termékeire fogad. Nemcsak rendkívül szép megjelenésük, hanem az anyagok és a nyomtatás nagyon jó minősége is megkülönbözteti őket. A tapéták teljes biztonságának biztosítása érdekében speciális vizes festékekkel vannak nyomtatva, amelyek nem bocsátanak ki kellemetlen szagot és mérgező füstöket.

Ugyanakkor a „Panorama” típusú tapéták a fogyasztók igényeinek 100% -át lefedik. Különböző méretben kínáljuk őket, így alkalmasak különböző méretű helyiségekbe, és ugyanakkor úgy készülnek, hogy a nem szakemberek is rendkívül könnyen felragaszthassák őket. Az anyagok kiváló minősége és a csúcstechnológiás nyomtatási módszerek hozzájárulnak az egyes modellek kivételesen hosszú élettartamához. A „Panorama” tapéták képe évek után is ugyanolyan fényes és élénk lesz, függetlenül a szoba fényétől és a falak tisztításának módjától.