Szűrési feltételek
  • Méret
Részletes keresés

Tájképek

Listázás:
Rendezés:

Szürke és zajos városban él, ahonnan el akar menekülni, miután a kényelmes otthona küszöbén átlépett? Az ilyen menekülés legegyszerűbb módja a megfelelő faldekoráció kiválasztása. A Degrets tapétabolt tudja, mennyire fontos, hogy a fogyasztók könnyed, megfizethető és olcsó módot találjanak otthoni, irodai vagy kereskedelmi terük kényelmének és stílusának megteremtéséhez - tájképi fotótapétákkal.

A Degrets által kínált háttérképek között valószínűleg a legkeresettebbek és legelőnyösebbek azok a modellek, amelyek gyönyörű, nyugtató tájakat ábrázolnak, amelyek elvarázsolják a képzeletet. Egy gyönyörű egzotikus táj segítségével még a legsötétebb és legvonzóbb szobát is újra tudja éleszteni. A csupasz és unalmas falak már nem lesznek aggasztóak, és a lélegzetelállító kilátást nyújtó ablakok hiánya könnyen és gyorsan kompenzálható.


Keresse a minőséget - bízzon a Degretsben

A modern fogyasztó kivételesen igényes nemcsak a tapétákon megjelenő kép, hanem a minősége, mint anyag és nyomtatási mód iránt is. Ha a múltban használt tapéták gyenge képminőségűek és nagyon rövid élettartamúak voltak, akkor a mai modellek megfelelnek a legmagasabb európai és világszínvonalnak. A „Tájképek” kategóriában a fotótapéták kiváló minőségét annak a speciális papírnak köszönheti, amelyre a képeket nyomtatják. Ez nemcsak a tapéta könnyebb ragasztását segíti, hanem a faldekoráció sokkal hosszabb élettartamát is.

Az összes modellünk elkészítéséhez használt nyomtatási módszer, hosszú távú munka és kutatás eredménye. Még ha közelről nézi is, a fotótapéta ugyanolyan élénk lesz, és a színek sok éven át nem halványulnak, függetlenül a helyiség megvilágításának mértékétől vagy a falak tisztításának módjától. A Tájak kategóriába tartozó összes tájat 100% -ban ökológiailag tiszta tintával nyomtatják, amelyek nem bocsátanak ki kellemetlen szagokat és mérgező anyagokat a helyiségekben.