Szűrési feltételek
  • Szélesség
Részletes keresés

Öntapadós fólia

Keresés pontosítása
Listázás:
Rendezés:

Ebben a kategóriában a Degrets online áruház minőségi és rendkívül hatékony öntapadó fólia széles választékát kínálja Önnek. Ez egy új generációs termék, amely széleskörű alkalmazást kínál a belsőépítészetben. Ezzel díszítheti és felfrissítheti otthoni bútorainak különféle elemeit, így pénzt takaríthat meg az új bútorok javításával vagy megvásárlásával.

Mit kínálunk ebben a szakaszban

Ezzel a speciális kategóriával a Degrets áruház számos sikeres megoldást kínál Önnek. A megfizethető matricák optimális megválasztásával mesterek nélkül, drága és időigényes javítások nélkül átalakíthatja otthonát, irodáját vagy kereskedelmi terét, és nincs szükség konkrét építőanyagok keresésére.

Mit fog találni itt öntapadó fólia több alapvető változatban:

-          Fa (utánzat fa)

-          Dekoratív

-          Ólomüveg (ablakokhoz)

-          Unicolor (Egyszínű)

-          Hatékony

Ezen mobil fóliák mindegyikének megvan a maga egyedi alkalmazása. Egyes termékek matricát tartalmaznak a konyhabútorokhoz, mások célja az átlátszó üveg és vitrinek átlátszóságának csökkentése, mások pedig képesek arra, hogy a falat a legunalmasabb és legkevésbé széppé varázsolja otthonában. Akár bútor matricát, hálószoba falmatricát, akár egy látványos alkalmazást választ az üveghez, Ön dönt. A mi részünk, hogy elérhetővé tegyük az ideális minőségű termékcsaládot, amellyel minimális erőfeszítéssel és erőforrásokkal átalakíthatja otthonát.

Alacsony ár

A bútorok, falak vagy üvegek matricájának kiválasztásának fő oka az ebbe a kategóriába tartozó minden típusú bútorfólia hihetetlenül alacsony ára. A kiváló minőség mellett az alacsony árú matrica lehetőséget ad arra, hogy kényelmet, szépséget és meleget vigyen minden lakótérbe.

Miért kellene szenvednie a kényelmetlen és pazarló konyhabútoroktól, amikor hozzáfér a legjobb minőségű konyhabútor matricához? Az üzletünkben kínált termékek innovatív technológiával, kiváló minőségű és teljesen biztonságos anyagokkal készülnek. Ezáltal azok minden helyiségben alkalmazhatók, ami frissítésre és felújításra szorul, beleértve a hálószobát és a gyermekszobát is.

Egyszerű alkalmazás és eltávolítás

A ház átalakításának sebessége a leglogikusabb érv a bútorok, falak és egyéb építészeti elemek fóliázása mellett. A belső tér házzá alakításához nem kell szakember segítségét kérnie, vagy más anyagokat vásárolnia. Minden terméknek az a tulajdonsága, hogy sima felületre ragaszthatóak, ragasztók, ecsetek stb. nélkül. Csak távolítsa el a védőpapírt, és óvatosan helyezze a felületre a fólia megfelelő oldalával.

A konyha - a legintenzívebben használt élettér

Nedvesség, gőz, zsírlerakódások a bútorokon és a falakon, ételfoltok - mindez nagyon gyorsan és észrevétlenül történik. A konyha az a helyiség, amely a leggyakoribb javításokat igényli, de sajnos idő, erőforrások és megfelelő körülmények hiányában nem mindig lehetségesek. Ha bérelt házban él, kisgyermeke van vagy beteg idős embert gondoz, egy drága javítás elindítása rendkívül nem kívánatos.

Ez nem kényszerítheti Önt arra, hogy nem kívánt légkörben és egészségtelen környezetben éljen, mert a katalógusunkban található gazdag matrica-választék lehetővé teszi, hogy gyorsan és megfelelő módon cselekedjen. A konyha és egyéb bútorok újjá válnak, a csúnya falak pedig friss és modern megjelenést kapnak. Az egyszerű, átlátszó palackokból pár perc alatt gyönyörű ólomüvegek lesznek, és mindez - por, zaj, káosz és idegen emberek napi jelenléte nélkül otthonában.

A konyhai falmatrica optimális megválasztása lehetővé teszi a legsúlyosabban érintett területek frissességének helyreállítását. A jó hír az, hogy könnyebben kiküszöbölheti a zsírlerakódásokat és az ételfoltokat, és így a konyhája mindig tökéletes állapotban maradhat. A drága sima vakolatot nagyon nehéz tisztítani, beleértve azt is, amely lehetővé teszi a mosást. Miért érdemes erőfeszítéseket tenni, ha számtalan kifinomult és modern megoldást kínálunk Önnek.

Használja ki az online vásárlás előnyeit

Nem kell többé körbejárnia a nagy építőanyag-üzleteket praktikus és funkcionális termék vásárlásához. Minőségi és jövedelmező dekoratív matricákat kínálunk a falakhoz, bútorokhoz és üvegekhez az ország bármely részéről érkező fogyasztók számára. E-boltunkban a vásárlás igazi öröm - alaposan nézze át a teljes kategóriát, válassza ki a megfelelő modellt, egyszerűen rendeljen meg néhány lépésben, és szerezze be otthonában a kívánt termékeket.

Minden típusú öntapadó fólia háromféle alapméretben / szélességben kapható: 45cm, 67,5cm és 90cm, a tekercs hosszában: 8m.